699,00 kr.
Medlemspris
999,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 999,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dage
Mærke Bobles
Varenummer: BOBO6450
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

bObles Friends, Rosa

bObles laver multifunktionelle produkter, som styrker børns motorik. bObles blev stiftet i 2006 af Louise og hendes søster. Louise designer bObles produkter og sikre deres multifunktionalitet er i top. bObles tumlemøbler er lavet af EVA-skum, giftfrie materialer og uden ftalater, som sikre en høj kvalitet. Dette sikre, at du trygt kan lade dit barn lege med deres produkter. Du behøver ikke være bekymret, hvis dit barn skulle have lyst til at stikke det i munden.

Specifikationer

Farve: Rosa
Mål: H 32 x Ø 32

Hvad kan bObles Friends bruges til?

bObles friends er to tumlemøbler i et. Når de er sat sammen, former de en cylinder, som kan bruges som skammel eller et lille bord.
Mindre børn kan ligge på maven på en af de to dele og vippe, på den måde får han/hun styrket sine nakke- og skuldermuskler. Hvis barnet lige har lært at kravle, kan de kravle rundt om og over bObles friends for at blive bedre og hurtigere. (Når den er delt i to)
For de lidt større børn kan man prøve balance testen på friends.
Ved at stille sig op på en af delene og øve sin balance. Det kan være en bedsteforældre, en ven eller en forældre kan hoppe på den anden, og så kan man dyste i, hvem der kan holde balancen længst.

Inviter vennerne over for at lege på Friends da der er to dele, er det oplagt at lege på dem med en god ven. I gennem legen får begge børn rørt sig og styrket deres motorik.
Det er vigtigt, at børn har en god motorik, fordi hvis de ikke har, kan det komme til at påvirke dem, når de bliver ældre. Børn med god motorik fremstå mere selvsikre og har nemmere ved at forme sociale relationer både som barn men også i teenage- og voksenlivet. Hvor børn der døjer med dårlig motorik vil have svært ved at læse, holde balancen og føle ubehag ved berøring. Med bObles kan du styrke dit barn motorik med og sjovt.

bObles Friends Rosa

Det kan være rigtig smart at indrette børneværelset med bObles. Med bObles friends som er et multifunktionel tumlemøbel, kan man bruge det i indretningen til næsten altid. Den kan samles og bruges som et lille bord men også skilles ad og bruges som to siddepladser. Den kan også stå fremme, så barnet kan øve sin motorik, når de har lyst. Det er virkelig smart at indrette barnets værelse med det legetøj, barnet bruger til hverdag. Det vil på længere sigt skaffe forældre mere tid, fordi de ikke først skal finde det frem, derefter rydde det op og sætte det på plads. Barnet bliver inviteret til at have en leg kørende i flere dage, da legetøjet ikke skal pakkes sammen, når dagen er slut.

Det vil give børneværelset et mere personligt præg, og gæster får lyst til at lege med det.

Fjernlager: Du skal være opmærksom på, at dette produkt er på fjernlager, og derfor kan levering være op til 14 dage. Indeholder din ordre ét eller flere fjernlager produkter, vil hele ordren først blive afsendt, når alle produkterne er her.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image