51,00 kr.
Medlemspris
99,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 79,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Aykasa
Varenummer: AYAY3931
Lager: Out Of Stock Forventet på lager: Uge 44/45
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Aykasa Midi Foldekasse, Red / Rød

Aykasa foldekasse er særligt stilren, derfor vil denne foldekasse falde i god jord hos alle, uanset hvilken stil hjemmet besidder. En foldekasse fra Aykasa vil passe ind i alle hjem, samtidig med at passe til den resterende indretning i hjemmet. En foldekasse fra Aykasa gør den lette og mest overskuelige organisering og opbevaring til en realitet, for både barn og forældre.

Specifikationer:

- Mål: L40xB30xH14 cm
- Kan foldes sammen
- Farve: Red / Rød

En foldekasse med utallige af funktioner

Aykasa foldekasse besidder utallige af forskellige funktioner, der altid vil blive et hit blandt alle. En foldekasse fra Aykasa har en høj funktionalitet, hvor denne foldekasse gør alting lettere for alle. En foldekasse fra Aykasa har fine håndtag, hvor dette gør foldekassen ekstra nem at flytte rundt på, så foldekassen dermed kan flyttes fra sted til sted, helt uden nogen form for problemer.

En foldekasse fra Aykasa kan let foldes sammen, derfor vil kasserne intet fylde, samtidig med, at de funktionelle foldekasser er nemme at tage under armen og med på familiens udflugt. En foldekasse fra Aykasa er perfekt til diverse madvarer til en eventuelt picnic i skoven. Udover dette kan en foldekasse stables ovenpå hinanden, så de dermed intet fylder, derimod vil dette skabe de fineste og mest iøjnefaldende farvekombinationer i rummet.

Aykasa foldekasse kan anvendes til alt

Aykasa foldekasse kan anvendes til utallige af ting, og dermed bruges til alt. En foldekasse i midi fra Aykasa i farven rød kan eventuelt benyttes på børneværelset, dermed vil alt barnets legetøj og tøj organiseres, hvor den lille vil få et overblik, som vil forårsage mindre rod, selv på børneværelset.

Aykasa foldekasse kan benyttes i alle husets rum, derfor vil en foldekasse stå fint ude på toilettet til diverse cremer og skønhedsprodukter, dette vil give selv toilettet et fint og moderne look, der vil falde i smagen hos alle. Aykasa foldekasse vil derudover pynte fint i hele stuen, hvor kassen kan bruges til opbevaring af spændende bøger eller et varmt tæppe.

Lignende produkter
Image
Image