108,00 kr.
Medlemspris
225,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 180,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6566
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Filibabba Babybadering Alfie - Pistachio

Når baby skal i vandet for første gang, er en badering som denne ideel at have med. Den lille vil elske at flyde, mens vandet kan mærkes under baderingen. Den lille vil sidde sikkert i sædet, og grundet ryglænet vil den lille også sidde komfortabelt.

Specifikationer

- Mål: H: 30 x B: 60 x L: 60 cm
- Farve: Pistaciegrøn
- Badende børn skal være under konstant opsyn

Et sikkert udstyr til vandlege

Med en badering som denne, følger en masse sjove aktiviteter. På denne måde kan du have den lille med i vandet, uden fare for, at den lille ryger under vandet. Ryglænet og sædet er med til at give den lille tryghed og komfort i vandet.

Når begge forældre og baby er i vandet kan der leges lidt forskellige lege. F.eks. kan forældrene skiftes til at skubbe, stille og roligt, den lille frem og tilbage mellem dem - det vil baby helt sikkert elske. Den lille har rig mulighed for at sparke løs under vandet, og på den måde få trænet at træde vande, til den dag, hvor baderingen ikke er nødvendig længere.

Behagelig og beroligende badering

Denne badering er udstyret med et fint lille sæde, med et behageligt ryglæn, så den lille kan sidde trygt og rart. Samtidigt kan baderingen sagtens bruges på både stranden, i poolen, badebassinet eller i et vandland.

Baderingen er i en kønsneutral farve, så både den lille baby dreng eller baby pige vil elske den. Farven pistacie kommer fra farven grøn, der er en farve, der lindrer og giver både fysisk og mental afslapning - og dette kan være nødvendigt når den lille skal prøve at bade. Den lille vil måske blive lidt forskrækket første gang den skal prøve at bade, men med en badering i denne farve, vil den hjælpe med at berolige. Samtidigt vil baderingen også være nem at få øje på, når den er i en anden farve end vandet.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image