36,00 kr.
Medlemspris
74,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 59,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Petit Monkey
Varenummer: PEPE3629
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Drikkedunk, havets dyr

Drikkedunken fra petit Monkey er super interessant. Denne drikkedunk er designet med flotte motiver af havets dyr, som er med til at give dit barn et kendskab til hvad der lever i havet. Drikkedunken har en fin blå farve som symbolisere havets farve, og er med til at fremhæve dyrene som er designet med sort.

Drikkedunken kan rumme 300 ml og har et super fint skruelåg der gør det nemt at fylde vand hurtigt op for både dig og barnet. Der er et super fint sugerør der gør det nemt for dit barn at drikke vand.

Specifikationer:

Farve: Blå med sorte detaljer
- 300 ml.
- Med sugerør

Giv dit barn kendskab til havets dyr

Drikkedunken har en fin blå farve som symbolisere havets farve, derudover er der en masse af havets dyr på, som giver dit barn et kendskab til hvad der lever i havet. Den blå farve fremhæver dyrene der er designet med sort, og vækker super meget interesse i at have drikkedunken.

Drikkedunken har en matchende madpakke som også er designet med havets dyr.

Brugbar og flot drikkedunk

Drikkedunken har et super smart skruelåg der gør det nemt for dig og dit barn at fylde drikkedunken op. Derudover har drikkedunkens låg en fin hank som gør det sikkert at holde drikkedunken, og sikre dig at dit barn ikke taber drikkedunken eller spilder vand ud over det hele.

Drikkedunkens sugerør er designet så den ikke falder ned i beholderen, samt kan sugerøret pakkes ned så der ikke spildes vand ud over det hele.

Drikkedunken kan rumme 300 ml, og har et sugerør som gør det nemt for dit barn at drikke af den. Den blå farve giver drikkedunken et flot udstråling og fremhæver de flotte dyr fra havet. Dyrene er meget forskellige hvilket gør det spændende for den lille.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image