36,00 kr.
Medlemspris
74,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 59,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Petit Monkey
Varenummer: PEPE3630
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Drikkedunk, dyr

Super smarte drikkedunk fra Petit Monkey. Drikkedunken kan rumme 300 ml og har en super fin lyserød farve som fremhæver motiverne af verdens landdyr.  Dyrene er med til at give dit barn et kendskab til verdens dyr.

Drikkedunken har et sugerør som gør det nemmere for barnet at drikke af. Derudover har drikkedunken et skruelåg der gør det nemt for dig og barnet at fylde vand op i den. På låget er der et fint håndtag som sørger for du kan holde fast i drikkedunken.

Specifikationer:

Farve: Lyserød
- Med sugerør
- 300 ml.

Lær dit barn omkring verdens landdyr

Petit Monkey’s drikkedunke er super detaljerede og fanger øjet. Denne drikkedunk er nemlig designet med landdyr fra hele verden, som giver dit barn et kendskab til verdens dyr. Dyrene er designet med sort så de er mere fremhævende end den fine lyserøde farve som drikkedunken har.

Derudover har drikkedunken en matchende madkasse, så dit barn kan have med i skole, og lærer de andre børn om verdens landdyr. De fine dyr på drikkedunken er med til at give drikkedunken sin unikke udstråling. Dyrene sidder forskellige steder på drikkedunken, og er tydelige og spændende at kigge på.

Holdbar og effektiv drikkedunk

Denne drikkedunk er super holdbar. Låget på drikkedunken har nemlig et lille håndtag som sikre dig at du ikke taber drikkedunken. Derudover er der et super fint sugerør som kan holdes ud. Sugerøret er med til at gøre det nemmere for dit barn at drikke, når man er på tur eller lignende.

Drikkedunken kan rumme 300 ml, så drikkedunken er super god til at have med i skole. Drikkedunken er designet med et fint skruelåg som gør det nemt at fylde vand i den når den er ved at blive tom. Selve sugerøret nede i drikkedunken er gennemsigtigt, så dyrene stadig vil blive fremhævet.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image