349,00 kr.
Medlemspris
449,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 499,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dage
Mærke Bobles
Varenummer: BOBO6492
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 09:00 - 13:00

Kontakt os

bObles donut, rose

Denne fine donut er fra bObles. Med denne donut kan du hoppe, sidde eller lige hvad du selv ønsker. Denne donut kan benyttes af hele familien!

Specifikationer

Mål: D: 45-50 x H: 24-25 cm.
Max vægtbelastning: 100 kg.
Farve: rose

Se glæden hos den lille smitte af på dig

En af livets smukke sandheder er, at man ikke kan lade vær med at smile, når man hopper. Derfor bør ethvert barn og enhver barnlig sjæl da eje en donut som denne. Med dette produkt vil du hurtigt kunne se glæden og smilet i dit barns ansigt. Sæt donutten på højkant, og så skal der hoppes derudaf. Hop gennem stuen og se hvem der hurtigst kan komme hen til køkkenet, samtidig med, at der bliver grinet om kap. Med donutten på højkant har hele familien nu et sjovt hoppedyr.

Men - donutten kan skam også være et hjælpende aktivitetslegetøj. Den lille kan øve sin balance ved at prøve at holde balancen ved at stå på donutten. En forhindringsbane vil donutten også være et ideelt tilbehør til. Læg puder, tæpper og donutten på gulvet, og hop nu fra tæppe til donut, og se den lille træne sin balance.

Et livligt og sjovt aktivitetslegetøj - for både børn og voksne

Den fine og sjove donut vil med sikkerhed ikke kun være et hit hos den lille - nej, de voksne vil med sikkerhed også være vilde med den. Når donutten lægges på en skammel eller stol, kan forældrene lægge den lille på donutten og se den bevægelse og koncentration der medfølger for at holde balancen.

Forældrene kan også lægge donutten i skødet, og derefter lægge den lille ovenpå. Det vil både forældre og den lille elske.

En donut i denne flotte farve vil passe godt ind i ethvert børneværelse eller legehjørne i stuen. Farven rose bringer glæde og god energi til alle rum. Med denne farve kan man med fordel bruge den som kontrast til mørke farver. Farven præsenterer omsorg, medfølelse og ikke mindst kærlighed. Derfor vil den helt sikkert passe ind i ethvert hjem med børn.

Fjernlager: Du skal være opmærksom på, at dette produkt er på fjernlager, og derfor kan levering være op til 14 dage. Indeholder din ordre ét eller flere fjernlager produkter, vil hele ordren først blive afsendt, når alle produkterne er her.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image