400,00 kr.
Medlemspris
674,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 499,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Celly
Varenummer: NJCE3966
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Trådløs speaker m. mikrofon - pink

Nu kommer der koncert i hjemmet! Med denne trådløse speaker med mikrofon i farven pink kan dit barn synge så meget som hun/han ville. Speakeren kan holde op til 5 timers batteritid. Så hvis dit barn elsker at synge  vil speakeren være perfekt til det.

Der medfølger 10 3D klistermærker, som kan sættes på speakeren eller andre ting.

Specifikationer:

Højde: 26 cm
Bredde: 18,5 cm
Længde: 10 cm
Farve: Pink

Klar til koncert?

Med denne trådløse speaker med mikrofon kan dit barn blive en rigtig popstar. Det eneste der skal gøres er at sætte din telefon til og finde den sang du skal synge. Speakerens batteritid er op til 5 timer så der kan synges hele dagen.

Speakeren kan rykkes rundt så der kan blive holdt koncert på værelset eller ude i haven på en varm sommerdag. Speakeren kan også komme med på tur eksempel i sommerhuset eller hjem til venner eller bedsteforældre.

Som et prik over i’et kan du optage dig selv når du synger! Men ikke nok med det kan du også sætte ekkoeffekt på og føle dig helt ind i popstar livet.

Speakerens flotte udseende

Speakeren har et flot udseende. Den pinke farve giver rummet et frisk udseende og fanger øjet med det samme. Derudover giver den en lyst til bare at synge.

Ikke nok med det men så kan dit barn selv bære speakeren, da der er et håndtag som den kan bæres med. Det betyder dit barn kan gå og holde koncert med speakeren i hånden, og virkelig føle sig som en popstjerne.

Man tænder speakeren bagpå, og der kobler man også mikrofonen og telefonen til, plus hullet til opladerstikket er der.

På toppen af højttaleren er der en masse knapper. De knapper spoler du tilbage med, skruer op, pause og masse andre fede ting. Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image