Misioo Boldbassin med 150 bolde, pink girlish, 90x30x4cm

SPAR 47%
476,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 899,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

1.124,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Misioo
Varenummer: MIMI4651
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Misioo Boldbassin med 150 Bolde - Pink, Girlish (90x30x4 cm)

Med et boldbassin får dit barn den sjoveste sanse-føle oplevelse, som helt sikkert vil bringe en masse sjov og leg. Med Misioo’s boldbassiner får du et legetøj som er skabt i legende design, men stadig med et æstetisk look. Hos Little Happy finder du et bredt udvalg af disse boldbassiner, og dermed kan du finde lige dét boldbassin der passer til din familie og jeres behov.

Specifikationer:

- Mål: 90 x 30 x 4 cm
- Farve: Pink, Girlish
- Bolde: Inkl. 150 bolde (boldene måler 7cm i diameter)

Et boldbassin der medbringer mange timers sjov og leg

Giv dit barn mange timers sjov og leg med dette boldbassin fra Misioo. Med bolde og aktivitet får dit barn glæde, og vil med sikkerhed elske at lege i bassinet. Når der kastes og gribes bolde vil barnet få styrket de motoriske kompetencer og dermed få en bedre kontrol over sine hænder.

Med gode motoriske kompetencer vil barnet også have lettere ved at møde nye mennesker som ældre, og få skabt sig en mere positiv tilgang til ting.

Det lette materiale, som boldbassinet er skabt i, vil gøre det nemt for jer at rykke på det, og dermed kan barnet altså lege i bassinet overalt i hjemmet. Ved at det placeres i stuen kan forældrene også kigge med når barnet leger, og have glæde med det.

En skøn farve til børneværelset

Dette boldbassin er i en flot pink farve, som vil være med til at skabe en børnevenlig stemning på børneværelset, som vil kunne mærkes med det samme man træder ind. Lyserød er en farve der minder os om kærlighed, hvilket vil gøres os varme indeni ved tanken.

Farven er en sart pink, og på den måde vil det ikke skabe alt for meget opmærksomhed. dette vil også gøre det lettere når det skal få sin plads på børneværelset, og man behøver dermed ikke tage alt for meget hensyn til de andre farver på værelset.

Vær opmærksom på at dette produkt er fra fjernlager. Hvis din ordre indeholder flere ting, som ikke er fra fjernlager, vil det blive sendt samtidig med fjernlager varen. 

Lignende produkter
Image
Image