bObles Fisk, grå, lille

SPAR 20%
359,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 449,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

561,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Bobles
Varenummer: BOBO6461
Lager: På lager
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

bObles fisk, Lille, Grå

bObles blev startet i 2006. Hos bObles ligger fokuset på at lave tumblemøbler, der kan træne børns motorik. Tumlemøblerne er multifunktionelle og er designet, så de kan holde til meget leg. bObles produkter er lavet af EVA-skum, giftfrie materialer og uden farlige ftalater. Dette sikre den bedste kvalitet for deres kunder. Deres produkter er fastgjorte i hånden, og derfor kan produkternes størrelser variere lidt i størrelsen.

Specifikationer:

Farve: Grå
Mål: 30 i diameter og 12 i højden

Altid masser af leg med bObles fisk

bObles fisk er en af deres mest populære figurer, og det er der god grund til.
bObles fisk kan bruges af alle aldersgrupper.

Vend bObles fisk så det står på siden, nu kan dit barn ligge sig på maven og trille frem og tilbage på fisken.
Hvis du har mindre børn, kan de skubbe til fisken, så den triller væk og derefter kravle eller gå efter den. På denne måde kan de træne at kravle og gå.

bObles fisk er også genial som en skammel. Hvis der er noget dit barn ikke kan nå, kan fisken bruges, eller hvis han/hun ønsker at være med i køkkenet, kan fisken også bruges. 
Fisken er perfekt i en forhindringsbane eller gulvet er lava. Når børn leger på en forhindringsbane, får de både rørt sig og trænet deres motorik.
Hvis dit barn ikke kan lide at stå op i badet og har brug for en god skammel, er fisken god. Alle bObles tumlemøbler kan du tage med i bad og med på en svømmetur, uden de vil tage skade. 

Indret børneværelset med bObles fisk

Indret dit barns værelse med bObles fisk. Når du indretter børneværelset med barnets legetøj, gør du dig selv en tjeneste. Nu slipper du for at skulle finde deres legetøj frem og derefter sætte det på plads igen. Det er ikke kun, fordi bObles produkter er flotte, at de er designet på denne måde med disse farver. Farverne og farvekombinationerne er med til at stimulere barnets synsans. Indret med bObles og giv børneværelset et personligt præg.

: Du skal være opmærksom på, at dette produkt er på , og derfor kan levering være op til 14 dage. Indeholder din ordre ét eller flere produkter, vil hele ordren først blive afsendt, når alle produkterne er her.
Lignende produkter
Image
Image