226,00 kr.
Medlemspris
500,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 400,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI2784
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Filibabba Badekåbe 3-4 år, Grey

Denne fine badekåbe er fra Filibabba. Det er et GOTS-certificeret designbrand, der designer og udvikler babyprodukter og børneinteriør med fokus på bæredygtighed, kvalitet og multifunktionalitet. Alle produkter er lavet med kærlighed, og med yderst respekt miljøet og menneskene der arbejdes sammen med.

Specifikationer

Mål: H: 1 x B: 85 x L: 85
Materiale: 100% GOTS-certificeret økologisk bomuldsfrotté
Vask: 30 grader
Alder: 3-4 år
Farve: grå

Multifunktionel badekåbe til forskellige anledninger

Med en badekåbe kan den lille glæde sig til at komme i bad. Efter et langt, varmt og dejligt bad, vil den lille elske at kunne blive pakket ind i den bløde badekåbe. Badekåben er designet med en hætte, hvilket vil hjælpe på, at barnet kan få tørret sit hår, mens badekåben er på.

Om morgenen kan den også være nyttig. Når den lille står op, og skal ud og have morgenmad, kan der let lige hoppes i morgenkåben. Det vil være rart om morgenen at gå fra den varme dyne, og derefter den bløde og rare badekåbe - på den måde kan den bruges som morgenkåbe.

På stranden kan badekåben også sagtens tages med. Her kan den lille blive beskyttet mod solens skarpe stråler, samtidigt med, at barnet bliver tørret efter en god svømmetur. Med hætten kan den lilles ansigt også blive beskyttet mod at blive skoldet.

Vask, tørretumbling og farven grå

Badekåben kan let vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader. Herefter kan den også tørretumbles ved lav varme - max 50 grader. Badekåben kan også stryges efter behov, med medium varme - max 150 grader.

Grå er en meget rolig og behagelig farve, som sagtens kan benyttes af begge køn. Grå vil være en rolig farve fra morgenen af, når den lille lige skal vågne. Den vil heller ikke tiltrække for meget sol på stranden, men vil stadig være let at få øje på.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image