99,00 kr.
Medlemspris
225,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 180,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Moulin Roty
Varenummer: ROMO4391
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Opbevaringskurv. Vævet kurv fra Moulin Roty i natur og hvid

Når der skal holdes orden i hjemmet, er det en fordel at bruge en smuk vævet kurv, fordi den ikke bare er praktisk, men også er super flot. En vævet kurv fra Moulin Roty, kan skabe en hyggelig stemning i hjemmet og på børneværelset. Den vævede kurv fra Moulin Roty kan bruges til at opbevare tæpper ved siden af sofaen, eller til at opbevare bamser på børneværelset. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for, hvordan i kan bruge denne smukke vævede kurv i lyse farver, fra Moulin Roty. 


Denne søde vævede kurv kan også sagtens bruges ved siden af puslepladsen, enten til det beskidte tøj, eller til de rene bleer. På den måde får puslepladsen en enormt hyggelig stemning, fordi en kurv altid gør hjemmet mere hyggeligt end en kasse ville gøre. 


Den søde kurv fra Moulin Roty er vævet i to forskellige farver, her i natur og hvid. De to farver danner det fineste og unikke sildebensmønster, som passer perfekt ind i ethvert nordisk hjem. Kurven vil med sit smukke mønster bryde den øvrige indretning lidt, uden at tage for meget fokus fra det øvrige interiør. 


Med denne søde kurv fra Moulin Roty skaber du mere orden og plads på børneværelset, samtidig med at det stadig er overskueligt for barnet, at finde sin yndlingsbamse i den lille vævede kurv fra Moulin Roty. Kurven fra Moulin Roty har et så fint design, at den ikke kun passer ind på et børneværelse. De fleste børn elsker at have noget, som deres forældre også har, og det er denne kurv fra Moulin Roty helt perfekt til. 


Med denne skønne kurv fra Moulin Roty, er du sikker på at få et kvalitetsprodukt. Moulin Roty har over 40 års erfaring med at producere ting til børn, som passer perfekt ind i børneværelsets univers. Moulin Rotys produkter er skabt i høj kvalitet og fyldt med kærlighed, og de har formået at trække gamle designs, ind i den nye og moderne tid. 


Denne vævede kurv fra Moulin Roty er fremstillet af søgræs fibre, som giver det flotteste og mest elegante look, til hjemmet og ikke mindst børneværelset. Sørgæs fibre passer perfekt ind i Moulin Rotys stil, som er enorm stilren og elegant, hvilket tydeligt kommer til udtryk i denne flotte vævede kurv i natur og hvid. 


Kurven fra Moulin Roty måler 36 x 40 cm og er helt perfekt til at opbevare børnenes ting i, eller til at opbevare tæpper. Kurven kan også med fordel bruges i entreen når det bliver vinter, til at opbevare huer, vanter og halstørklæder på en pæn måde. 

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image