Filibabba Kapok madras, grå

SPAR 43%
460,00 kr.

Medlemspris
Gratis fragt i dag
Hurtig levering
Prisen er 800,00 kr. normalt når du handler


Tilfredsgaranti
Vi pakker hver dag

1.000,00 kr.
Normalpris
Levering 25-30 dage
Fragt 79 kr.


Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI2031
Lager: Out Of Stock
Produktet ovenfor ligger på fjernlager. Du skal derfor forvente levering indenfor 3-14 hverdage.
Kan vi hjælpe dig?
Kontakt os

Kapok madras, grå

En madras kan blive brugt til mange ting, og man kan aldrig få for mange af dem. Vi bruger madrasser når vi sover i vores egen seng, når vi sover ude, når vi ligger på gulvet og ser film eller som underlag når de små leger. Kapok madrassen fra Filibabba er i rigtig god kvalitet. Filibabba går rigtig meget op i bæredygtighed, økologi og deres sociale ansvar.

Specifikationer:

- Farve: grå
- Fyld: Kapok
- Mål: 70 x 140

En madras har mange egenskaber

En madras tjener mange forskellige formål, og har mange forskellige egenskaber. Det er vigtigt med en god madras til den lille, da søvnen er der, hvor barnet udvikler sig allermest. Denne madras fra Filibabba er fyldt med Kapok. Materialet Kapok indeholder en masse gode kvaliteter som at være temperaturregulerende, åndbar, fugttransporterende, allergivenlig og isolerende. Madrassen kan nemt foldes sammen og tages med på tur.

Få stor glæde af en madras fra Filibabba

Filibabbas kapok madras er produceret i en smuk grå farve, som går til alle andre farver, uden bare at være sort. Den grå farve skjuler pletter, men ser samtidig også lys og indbydende ud i forhold til en mørkere farve. Kapok madrassen er fremstillet i 100% GOTS-certificeret muslin kvalitet, og fyldet er 100% økologisk kapok. Madrassen kan også sagtens blive brugt til andet end at sove på. Den kan bruges som ryglæn i sofaen eller op af noget andet, underlag til gulvet, når den lille leger eller som tæppe ude i haven, når vejret er dejligt.

Længden på madrassen gør, at et barn sagtens kan ligge på den, men samtidig fylder den ikke særlig meget, når den er foldet helt ud. Den er perfekt, når man er ude med familien og klokken bliver mange. Madrassen foldes ud og så er der en mini seng indtil man tager hjem.


:

Lignende produkter
Image
Image