850,00 kr.
Medlemspris
1.249,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 999,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Legeskum
Varenummer: LELE4760
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Det fineste begyndersæt, som er perfekt til de helt små der kravler rundt. Barnet kan kravle op og ned af trapperne, og rutsche ned. Frida sættet styrker både balancen og grovmotorikken hos dit barn, samtidig med at barnet uden tvivl vil få mange sjove timer til at gå med dette sæt. Frida sættet kommer i friske mix farver, som mange børn elsker. C formen, som også hører med i Frida sættet, er perfekt som støtte, når barnet skal lære at rejse sig op. 


Frida sættet indeholder:

  • En C form, som er 40x40x40 cm

  • En klods, som er 20x20x40 cm

  • En rutsche, som er 20x40x40 cm

  • En klods, som er 10x20x40 cm


Med dette sæt kan du få mange sjove timer til at gå med din baby, samtidig med at de lidt større børn også kan få sjov ud af skumklodserne.


Fragt og levering: Dette produkt bliver leveret særskilt grundet dets størrelse. Det betyder evt. andre ting på din ordre bliver leveret straks med GLS, men at dette produkt bliver leveret særskilt direkte fra Legeskum og deres fragtfirma til dig. Forvent cirka op til 3-7 hverdages leveringstid på dette produkt.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image