722,00 kr.
Medlemspris
1.061,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 849,00 kr.Ved valg af medlemspris vælger du et medlemskab og betaler kun medlemspriser og får adgang til alle medlemsfordele. Prisen for et medlemskab er kun 168 DKK mdr. og så har du adgang til alle vores fordele.
Mærke Legeskum
Varenummer: LELE4770
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Tors: 09:00 - 11:30

Kontakt os

Freja sættet er mini udgaven af de større rutsche sæt, som man kan få fra Legeskum. Freja sættet er det perfekte sæt, til babyer der er i kravlealderen. Det er samtidig også et rigtig godt sæt, til når det lille barn skal øve sine krydsbevægelser. 


Freja sættet består af:

  • En trappe, på 20x40x40 cm

  • En klods, på 20x40x40 cm

  • En rutsche, på 20x40x40 cm


Freja sættet vil uden tvivl bringe mange sjove timer med sig, for det lille barn. Barnet kan kravle op af trappen og kravle hel og rutsche ned af den lille rutschebane. Sættets størrelse passer så godt til det lille barn, da det ikke er så stort at det kan virke skræmmende at kaste sig ud i tumlelegen. 


Fragt og levering: Dette produkt bliver leveret særskilt grundet dets størrelse. Det betyder evt. andre ting på din ordre bliver leveret straks med GLS, men at dette produkt bliver leveret særskilt direkte fra Legeskum og deres fragtfirma til dig. Forvent cirka op til 3-7 hverdages leveringstid på dette produkt.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image