180,00 kr.
Medlemspris
285,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 300,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dage
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6562
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 09:00 - 13:00

Kontakt os

Badebassin 150 cm Alfie, Wave Therapy

Dette badebassin fra Filibabba lever i den grad op til sit navn, for det er den rene terapi at have lige netop dette badebassin i haven hele sommeren. Badebassinet er holdt i en farve, der leder dig direkte ud til den stemning, som havet har, nemlig en dyb blå farve. Der er ingen tvivl om, at dette badebassin vil bringe ro og glæde til hele familien.

Specifikationer

100% miljøvenligt PVC
Fri for BPA og Phthalater
Mål: 35 x 150 cm
Alder: 3+ år

Dit barn kan trygt lege i et Filibabba badebassin

Med et Filibabba badebassin er dit barns sikkerhed i højsædet, og der er virkelig tænkt over detaljerne. Et Filibabba badebassin har en oppustelig kant, der sikrer dit barn en optimal komfort og sikkerhed, når der leges i badebassinet. 

Derudover er Filibabba badebassin fremstillet i miljøvenligt PVC, som ikke indeholder hverken BPA eller Phthalater. Derfor kan du med et Filibabba badebassin være helt sikker på, at hverken dit barn eller miljøet tager skade, når de sjove sommerlege står på. 

Filibabba badebassin i Wave Therapy

Dette badebassin skaber en skøn og rolig stemning i haven, hvor det ikke vil tage for meget fokus. Badebassinet fra Filibabba er holdt i en rolig og dyb blå farve, som sender dig direkte til havets skønne brus. På dette badebassin finder du en masse små sejlbåde, som dit barn vil elske at sidde og studere på en varm sommerdag. 

Sådan tager du Filibabba badebassin i brug

Når i skal have gang i de sjove sommerlege med et Filibabba badebassin, er der nogle ting i skal være opmærksomme på. Et Filibabba badebassin skal pustes op manuelt, da det ikke tåler højtryksluft. Samtidig er det vigtigt at badebassinets kant pustes helt op, for at sikre dit barns sikkerhed og komfort på den bedst mulige måde.

Når i skal fylde vand i badebassinet, er det vigtigt ikke at fylde mere vand i, end der er anbefalet til barnets alder og størrelse. Sidst er det vigtigt at børnene altid er under opsyn af en voksen, når de leger i badebassinet, da dette ikke er et livreddende produkt. 

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image