180,00 kr.
Medlemspris
285,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 300,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dage
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6561
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 09:00 - 13:00

Kontakt os

Badebassin 150 cm Alfie, Botanical Love

Dette skønne badebassin fra Filibabba er enhver piges drøm, og det vil pynte så flot i jeres have hele sommeren. Dette Filibabba badebassin er i den skønneste lyserøde farve, og fyldt med små grene med hjerter på. Et badebassin som dette taler direkte til de små piger, og de vil elske at lege i dette hele sommeren, særligt på de helt varme sommerdage hvor børnene skal køles ned. 

Specifikationer

100% miljøvenligt PVC
Fri for BPA og Phthalater
Mål: 35 x 150 cm
Alder: 3+ år

Tryg og sjov sommerleg i Filibabba badebassin

Med et Filibabba badebassin er du garanteret tryg leg hele sommeren, så dine børn kan lege i vandet på de varme sommerdage, samtidig med at du kan have ro i maven. Et Filibabba badebassin giver, med sine oppustelige kanter, den optimale komfort og sikkerhed, som dit barn har brug for når der leges i haven. 

Filibabba badebassin er fremstillet i 100% miljøvenligt PVC og er derfor et miljøvenligt badebassin, som du med god samvittighed kan give dit barn. Derudover er dette badebassin uden BPA og phthalater, så dit barn ikke udsættes for nogle farlige stoffer, når dit barn leger sjove vandlege hele sommeren. 

Filibabba badebassin i Botanical Love

Med et Filibabba badebassin i Botanical love, får i det helt perfekte badebassin til familiens små piger. Dette badebassin taler, med sin lyserøde farve, direkte til de små piger, som vil elske at lege i dette badebassin hele sommeren. Badebassinet har små grene som er fyldt med små hjerter, som børnene kan bruge lang tid på at kigge på, mens de bliver kølet ned. 

Det skal du være opmærksom på med et Filibabba badebassin

Når jeres Filibabba badebassin skal pustes op, så er det vigtigt at dette gøres manuelt, da badebassinet ikke kan holde til højtryksluft. Samtidig er det vigtigt at badebassinets oppustelige kanter pustes helt op, for at give jeres barn den optimale sikkerhed og komfort i et Filibabba badebassin. 

Når badebassinet er i brug er det vigtigt, at dette er under opsyn af en voksen, da et Filibabba badebassin ikke er et livreddende produkt. Derudover er det vigtigt at der ikke fyldes mere vand i badebassinet, end der er anbefalet til dit barns alder og størrelse. 

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image