180,00 kr.
Medlemspris
285,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 300,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dage
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6560
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 09:00 - 13:00

Kontakt os

Badebassin 150 cm Alfie, Pistachio

Det helt perfekte badebassin til de badeglade små børn, i de skønneste grønne og blå nuancer. Med dette Filibabba badebassin har du rig mulighed for at samle alle børnene i det samme badebassin, så de kan få en sommer fuld af sjov vandleg, som de fleste børn elsker. Med dette badebassin fra filibabba får du et badebassin, som alle små drenge vil nyde at have ude i haven.

Specifikationer

100% miljøvenligt PVC
Fri for BPA og Phthalater
Mål: 35 x 150 cm
Alder: 3+ år

Tryg og sjov vandleg i Filibabba badebassin

Med de oppustelige kanter der indrammer hele badebassinet, er dit barn optimalt sikret, samtidig med at børnene vil opnå en rigtig god komfort, når badebassinet er i brug. Samtidig er de nøje udvalgte materialer med til at gøre, at et Filibabba badebassin ikke vil være skadeligt for dit barn at lege i hele sommeren.

Et Filibabba badebassin er fremstillet i miljøvenligt PVC, så du roligt kan købe et af disse skønne badebassiner, uden at skulle have dårlig samvittighed overfor miljøet. Derudover indeholder dette badebassin hverken BPA eller phthalater, så dit barn ikke kommer i kontakt med farlig kemi, når barnet leger i sit Filibabba badebassin.

Filibabba badebassin i Pistachio

Dette badebassin er holdt i de skønneste grønne og blå nuancer, som gør at badebassinet går i ét med naturen og derfor ikke tager for meget fokus i haven når det skal stå der hele sommeren. Med et badebassin i disse grønne og blå farver, kan du være med til at inspirere børnene til, hvad de kan lege i deres badebassin hele sommeren.

Sådan skal Filibabba badebassin bruges

Når i skal tage jeres Filibabba badebassin i brug, er det vigtigt at i puster badebassinets kant op manuelt, da højtryksluft kan forårsage at kanten kan eksplodere. Samtidig er det vigtigt at puste kanten helt op, for at opnå den optimale sikkerhed og komfort for dit barn.

Når dine børn skal lege i deres Filibabba badebassin er det vigtigt, at det altid er under opsyn af en voksen, da dette badebassin ikke er livreddende. Samtidig bør du aldrig fylde mere vand i badebassinet, end der er anbefalet til dit barns størrelse og alder. 


Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image