108,00 kr.
Medlemspris
171,00 kr.
Normalpris
Vejl. pris: 180,00 kr.


Tilfredsgaranti
Vi pakker alle dage
Mærke Filibabba
Varenummer: SCFI6565
Lager: Out Of Stock
Kan vi hjælpe dig?
  • Email

    hej@littlehappy.dk

  • Phone

    Man - Fre: 09:00 - 13:00

Kontakt os

Filibabba Baby Badering Alfie - Fresh Violet

Baby badering er produceret i 100% fri for både PVC, BPA phthalater. Baderingen måler 30 cm i højden, 60 cm i bredden og 60 cm i længden. Den er nem at tørre af hvis lugten af fx: klor skal vaskes af. Det eneste der skal til er blot sæbe og vand, og så skal man ellers bare lade den lufttørre. baderingen har et form for sæde og et ryglæn, hvor dit barn kan sidde i, så der ikke har behov for at holde sig oppe.

Specifikationer:

Alder: Fra 1-3 år
- Mål: H30 x B60 x L60
- Farve: Fresh Violet
- Materiale: 100% miljøvenlig PVC
- Fri for BPA og phthalater
- Rengøring: Rengør med varmt sæbevand - Lad lufttørre
- CE-mærket

Praktisk og tryghed

Sæde og ryglæn, oppustelig og nem at have med i strandtasken, er bare et par af de ting der er fedt ved baby baderingen Alfie fra Filibabba. sædet og ryglænet gør at det er nemt for dit barn at holde sig oppe i vandet, og have det sjovt med andre i vandet. da baderingen jo er oppustelig så er den også nem at pakke sammen, du behøver kun at tage luften ud af den, folde den sammen, og så ned i strandtasken igen.
Baderinge generelt vil også hjælpe dit barn til at få en mere trygt forhold til vand, da børn nemt kan blive bange for svømme oplevelsen, det vil også senere i livet påvirke ved at det vil være sværere at lære at svømme.

Violet

Fresh violet, er en super kønsneutral farve, den er super fin til formålet, så hvis du har flere børn i alderen 1-3, så kan den bruges af flere. Da baderingen også er super praktisk at have med på ferier og også bare generelt let at bruge, så er den uundværlig på din ferie og for dit barn.

Skriv anmeldelse

Note: HTML is not translated!
Lignende produkter
Image
Image