Navigation

Tips til kør-selv ferie med børn

Skal familien en tur på kør-selv ferie i år, og kører tankerne allerede rundt omkring hvordan børnene skal underholdes på den lange køretur? Kør-selv ferien bliver bare en tand sjovere for både børn og voksne, hvis der er gjort nogle forberedelser inden afgang. 


Du får herunder en oversigt over syv forskellige produkter der kan hjælpe med at gøre køreturen sjovere og nemmere for alle. 


Carl Oscar Snackdisc: 

Med en Snackdisc fra Carl Oscar får du en smart lille madkasse som barnet selv kan dreje og åbne op. Den er derfor oplagt til køreturen hvis barnet har brug for at få stillet den lille sult undervejs. Carl Oscar Snackdisc kommer i forskellige farver, og indeholder alle sammen fire små rum som kan fyldes op med dit barns yndlings snacks, og barnet kan her få brugt lidt tid på at underholde sig selv.


Petit Monkey Drikkedunk: 

Ligesom med den ovenstående Snackdisc fra Carl Oscar, er en drikkedunk fra Petit Monkey også oplagt til den lange køretur. Den er sjov for barnet at benytte, da den både har glitter som bevæger sig hvis barnet ryster flasken eller drikker, samt et sugerør som gør det nemt og sjovt for barnet at få væske indenbords under køreturen. 


Reer Bagsæde organizer:

Med en Bagsæde organizer fra Reer får du et alt-i-et produkt til køreturen. Barnet kan i denne både opbevare sine drikkevarer, madvarer, legetøj, en iPad osv. Har den lille fået nok af at sidde og lege med et stykke legetøj, eller spise mad, kan denne være en lifesaver. Du kan som forælder nemlig sætte barnets tablet fast i denne Bagsæde organizer, og sætte en film eller lignende på, så barnet er underholdt i et godt stykke tid.


Reer Spejl til bagsæde:

Med et Reer Spejl til bagsædet kan du under hele køreturen have et øje på børnene på bagsædet, uden at få ondt i nakken ved at skulle dreje hovedet hver gang. Det gør det nemt for dig at se om barnet fx sover, og man så ved at det er tid til ro, og generelt skabe en kontakt til dit barn under hele turen frem til den endelige destination.


Goki Kridt: 

Det lille fine sæt fra Goki indeholder 6 stk. kridt i forskellige farver. Disse er gode at have med på kør-selv ferien, da der med garanti vil være nogle pauser på køreturen undervejs hvor børnene kan komme ud af bilen og få strukket sig og leget lidt rundt. Med Goki Kridt kan familiens pause bruges på en hyggelig tegne stund på asfalten.


Celly Trådløs mikrofon og speaker:

Med en trådløs mikrofon og speaker fra Celly kan køreturen blive en tand sjovere for hele familien. Både børn og voksne kan udfolde deres sangevner og synge med på deres yndlingssange. Det er desuden muligt at tilslutte en telefon til mikrofonen, så disse sange kan blive afspillet. Da den er trådløs er den nem at have med på køreturen, og den kan holde en batterilevetid på ca. 5 timer. 


Forever Kids Kamera:

Et kamera fra Forever Kids har en perfekt størrelse til den lille barnehånd, og er derfor nem at have med på farten. Kameraet fra Forever Kids indeholder forskellige spil som barnet kan spille på køreturen, og få tiden til at gå med. Derudover er der også nogle spændende knapper på kameraet som minder om dem der er på et ægte kamera, som barnet kan udforske mens det ikke spiller.


  • Jul 25, 2022
  • Kommentarer: 0
Kommentarer: 0

Ingen kommentar

Skriv en kommentar

Your email address cannot be published. Required fields are marked*